Bejelentés
MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Egyesületünk 2004. novemberében alakult. A Veszprém Megyei Bíróság (ma Veszprémi Törvényszék) 2.504/2004. szám alatt jegyezte be. A Veszprém Megyei Polgárőrségek Szövetsége és az Országos Polgárőr Szövetség tagegyesülete vagyunk. Jelenleg 31 taggal működünk.

Célunk: Öskü község közigazgatási területén a közrend és a közbiztonság védelem, a bűncselekmények csökkentése, a közbiztonság javítása, a gyermek- és ifjúságvédelem, gyermekek veszélyeztetettségének megelőzéséről való gondoskodás. Ennek érdekében önkéntes tevékenységet kifejtő lakosok, állampolgárok összefogása, rendszeres működésük összehangolása.


Öskü közigazgatási területe 4.828,5 ha, ebből belterület 180,2 ha, külterület 4.647,3 ha, (ebből: mezőgazdasági művelésbe vont 1292,2 ha).

A település Veszprém megyében Veszprém és Várpalota vonzáskörzetében, a Várpalotai statisztikai kistérségben helyezkedik el, a Keleti Bakony lábainál, a Devecseri-árok szélén. Öskü közigazgatási területe határos É-ról Tés, Olaszfalu, Ny-ról Hajmáskér, D-ről Sóly, Vilonya, Berhida, K-ről pedig Várpalota és Pétfürdő közigazgatási területével.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!